0724 032 602 ionut_burtescu@yahoo.com

Deratizare

Deratizarea este un proces ce se bazeaza pe combaterea rozătoarelor si se realizează printr-un complex de acțiuni și mijloace menite să împiedice infestarea, fie sa distrugă direct speciile dăunatoare sau vectoare aflate in mediul sau spațiul afectat.

După obiectivele urmarite prin natura și felul mijloacelor utilizate deosebim două categorii de măsuri de deratizare :

– Măsuri de deratizare profilactice sau prevenire;

– Măsuri de deratizare prin combatere propriu-zisă.

Deratizarea efectuată de noi se realizează prin mijloace fizice cu ajutorul capcanelor speciale , cat si chimice folosind statii de intoxicare cu substante raticide

Dezinsectie

Dezinsectia este acțiunea de prevenire sau combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau dăunatoare pentru om.

Din punct de vedere practic dezinsectia este de două feluri :

– Profilactică, de prevenire, şi are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. În mod uzual dezinsectia profilactică se face o data la un interval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.

– Curativă, de eliminare, şi are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. In cazul unei infestări grave, dezinsectia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile, şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsectii profilactice.

Combaterea insectelor efectuată de noi se realizează prin mijloace chimice cu substanțe avizate de Ministerul Sanatații Comisia Pentru Produse Biocide , fiind o metoda cu eficiență mare și remanență îndelungată.

Prin acțiunea de dezinsectie putem combate următoarele : țânțari, căpuse, muște, albine, viespi, molii, gândaci de canalizare, gândaci de bucătărie, ploșnițe, furnici ,etc.

Dezinfectia

Dezinfectia este acțiunea de distrugere a agenţilor patogeni, viruşi şi microorganisme vegetale sau animale, din mediul înconjurător pentru a evita contaminarea sau îmbolnăvirea, atât a oamenilor cât şi a animalelor şi păsărilor domestice.

În funcţie de natura şi scopul ei, o dezinfectie poate fi:

– Profilactică, de prevenire, şi are ca scop împiedicarea apariţiei sau distrugerea agenţilor patogeni dintr-un anumit spaţiu, care se dezvoltă în mod normal şi pot influenţa starea de sănătate a oamenilor sau animalelor şi păsărilor domestice.

– Curativa, de combatere, şi are ca scop combaterea definitivă a unor boli infecţioase. Aceasta se realizează de la apariţia primelor cazuri, cu o frecvenţă mai mică decât perioada de incubaţie a agentului patogen şi până la dispariţia totală pe o perioadă egală cu cel puţin dublul perioadei de încubaţie.

Dezinfectia efectuată de noi se realizează prin mijloace chimice, fiind cea mai eficientă metodă. Substanțele folosite de noi sunt avizate de Ministerul Sanatații Comisia Pentru Produse Biocide.

Web design ILKAD Intelligence
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.